skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Hoe werkt het?

Het leukste honden- & kattencadeau

WoefBox & MiauwBox is het leukste honden- en katten cadeau! Verwen jouw hond of kat met een verrassingsbox vol met de leukste honden- en kattenspeeltjes, de lekkerste snacks, heerlijke voeding en ontspannende verzorgingsproducten. Als verrassing voor jouw eigen hond of kat, of juist als (welkomst) cadeau voor de nieuwe puppy/kitten van je vrienden, collega of buurvrouw. Een ding is zeker; Woefbox is het pawfecte cadeau voor jouw hond & MiauwBox het purrrfecte cadeau voor jouw kat. Gegarandeerd kwispel- en snuffel plezier!

Hoe werkt het?

1. Kies je box
Kies jouw thema box: krijg je een pup/kitten? Of is je viervoeter binnenkort jarig?
2. Kies je afleverdatum
Geef aan wanneer jouw viervoeter de WoefBox of MiauwBox wilt ontvangen.
3. Tijd om te snuffelen!
Surprise! Tijd om te genieten van de lekkerste snacks en leukste honden- of kattenspeeltjes.

Voor iedere gelegenheid een pawty

WoefBox & MiauwBox werkt met verschillende themaboxen. Hierin maken we onderscheid in themaboxen die gedurende het hele jaar verkrijgbaar zijn én special editions. Denk bij special editions aan speciale gelegenheden als Kerst en Dierendag. Welke box je ook kiest, het wordt gegarandeert een purrrfecte pawty! Daarnaast garanderen wij dat de waarde van de losse producten in de box altijd hoger ligt dan hetgeen dat jij ervoor betaald.

Afbeelding
Afbeelding

Geschikt voor alle rassen

De WoefBox & MiauwBox zijn geschikt voor alle rassen. De kitten MiauwBox en puppy WoefBox zijn uiteraard speciaal voor de kleintjes. Daarnaast passen we voor WoefBox zelfs de box aan naar het formaat van jouw hond: klein, middelgroot of groot. Is jouw hond bijzonder klein of heeft jouw hond/kat een allergie? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij wat we voor jouw hond of kat kunnen betekenen.

Wanneer verzenden we jouw verrassingsbox?

Je bent natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar al die producten in jouw Woefbox / MiauwBox. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten. Als je jouw box voor 13:00 besteld, wordt de box dezelfde werkdag verzonden. Wil je jouw box op een ander moment ontvangen? Dit kun je aangeven in het bestelproces. Zo kun je jouw cadeautje voor een speciale gelegenheid – zoals de verjaardag of een komst van een puppy/kitten – gewoon op tijd bestellen. Onze boxen worden normaliter één tot twee werkdagen na verzending door PostNL geleverd.

Afbeelding

Op zoek naar een origineel cadeau voor jouw hond of kat?