skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over WoefBox / MiauwBox of over één van onze producten? Kijk eens in onderstaande FAQ. De meest gestelde vragen hebben we hieronder voor jou op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen, is jouw vraag niet beantwoord of heb je suggesties? Neem dan gerust contact op via info@woefenmiauwbox.nl. Wij helpen je graag verder.

Wat is een Woef-/MiauwBox?

WoefBox en MiauwBox zijn dé cadeauboxen speciaal voor jouw hond en kat. Er zijn verschillende themaboxen verkrijgbaar met elk hun eigen unieke inhoud. Denk hierbij aan snacks, voeding, speeltjes, verzorgingsproducten en andere leuke, verrassende artikelen voor jouw lieve viervoeters.

Hoe bestel ik een Woef-/MiauwBox?

Klik hier om jouw WoefBox of Miauwbox te bestellen, maak je keuze uit de verschillende themaboxen en plaats deze in je winkelmandje. Reken je bestelling af op onze eenvoudige check out-pagina. En geef – indien gewenst – aan wanneer jij jouw box wilt ontvangen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betaal in onze webshop met iDeal, Paypal of per bankoverschrijving.

Kan ik de Woef-/MiauwBox als cadeau laten bezorgen?

Zeker! De Woefbox en MiauwBox zijn ook ideaal om cadeau te doen. Iedere box kan als cadeau afgeleverd worden op een adres naar keuze. Geef op de check out-pagina dan aan dat het afleveradres en factuuradres van elkaar afwijken. Vul bij afleveradres de naam en adresgegevens in van de persoon die jij de box cadeau geeft. Geen zorgen, de factuur zit niet in de box.

Zit ik vast aan een doorlopend abonnement?

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. De WoefBox/MiauwBox is een eenmalig cadeau dat je eenvoudig via de webshop kan bestellen. Je betaalt voor één bestelling. Nogmaals een box ontvangen? Dan herhaal je het bestelproces en kun je jouw viervoeter nogmaals verrassen!

Kan ik de Woef-/MiauwBox retour sturen?

Ben je niet tevreden met jouw WoefBox of MiauwBox en wil je jouw box retour sturen? Wat jammer! Maar dit kan uiteraard. Stuur ons in een mail naar info@woefenmiauwbox.nl dat je jouw box retour stuurt, vermeld daarin je bestelnummer. Dan kun je jouw box op eigen kosten retour sturen naar onderstaand adres. Wanneer wij de box compleet ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Retouradres

WoefBox & MiauwBox
Beerseweg 34A
5431 LC Cuijk

Wanneer wordt de Woef-/MiauwBox verzonden?

Bestel jij op een werkdag voor 13.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Ook kun je een gewenste bezorgdatum aangeven. Wij zullen de box één werkdag voor deze gewenste bezorgdatum op de post doen. Helaas kunnen wij niet 100% garanderen dat bestellingen ook op deze dag worden aangeboden door PostNL. Echter 95% van onze bestellingen worden de volgende dag geleverd.

Betaal ik verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland en België geldt gratis verzending vanaf 50 euro! Aan verzendingen naar het buitenland zitten verzendkosten verbonden. Je kunt ons altijd een mailtje sturen, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wat zit er in een Woef-/Miauwbox?

Al onze Woef- en MiauwBoxen zijn gevuld naar thema. Bestel jij bijvoorbeeld een Verjaardag WoefBox dan krijg jij producten in het thema van een verjaardag. Er zitten altijd 3 honden- of kattenspeeltjes in. Verschillende snacks en voeding voor jouw hond of kat. De inhoud heeft altijd een meerwaarde van minimaal €10,-. Daarnaast wisselen we regelmatig van inhoud, zodat je jouw hond of kat altijd opnieuw kan verrassen!

Verandert de inhoud van de themaboxen?

Elk jaar zorgen wij voor een vernieuwde inhoud van de themaboxen. Zo kun jij elk jaar gerust opnieuw bijvoorbeeld de verjaardag-, Dierendag- of Kerstbox bestellen zonder dat jij en jouw viervoeter dubbele producten krijgen.