skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Haal Pasen in huis met onze MiauwBox

Het voorjaar staat voor de deur en wat is er nu leuker dan je kat te verwennen met een feestelijke verrassing? De Miauwbox Pasen is dé manier om je kat in de feeststemming te brengen. Deze speciale verrassingsbox is gevuld met lekkernijen en speeltjes, allemaal in het thema van het vrolijke voorjaar.

Lente in een doosje voor je kat

De Miauwbox Pasen is als een lente-explosie voor je kat. Bij het openen van de doos word je meteen begroet door kleurrijke en vrolijke items die de lente in huis brengen. Van speelse knuffels tot smakelijke traktaties, deze box heeft alles om je kat te laten spinnen van geluk.

  1. Feestelijke traktaties voor katten: Open de Miauwbox Pasen en ontdek een scala aan heerlijke traktaties voor je kat. Van een matatabi snack in de vorm van een roos tot heerlijke visjes.
  2. Speelse speeltjes voor kat en kitten: Laat je kat genieten van kleurrijke speeltjes die het voorjaar in huis brengen. Van pluche kuikentjes tot een leuk bijtje en lieveheersbeestje. Deze speeltjes zijn perfect om het natuurlijke speelgedrag van je kat te stimuleren.
  3. Lente-thema cadeau kat: Maak dit voorjaar onvergetelijk voor je kat met een cadeau dat perfect past bij het thema. De Miauwbox Pasen is ontworpen met oog voor het lentegevoel, en elk item ademt de vrolijkheid en frisheid van het seizoen.

Bestel jouw Pasen MiauwBox: Pasen MiauwBox – WoefBox en MiauwBox (woefenmiauwbox.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *