skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Puppy WoefBox review Augustus

 

Sinds 3 weken hebben we een nieuw gezinslid erbij, Loena! En hoe leuk is het dan om een puppy WoefBox te ontvangen. Het heeft even geduurd voordat ze er zo bij lag, want mevrouw rende met alles door de kamer.

Als iemand in jouw omgeving een puppy heeft kun je de Puppy WoefBox ook naar hem/haar opsturen en diegene verassen!

Wat zat er deze maand in de puppybox:

Speeltjes

puppy-woefbox-review-loena-speeltje-koe

 

Hier ben ik heel blij mee! Loena is nog echt in haar bijtfase en kauwt op alles, alleen heb ik bijna alleen maar zachte speeltjes, omdat Beppie niet met harde speeltjes speelt. Deze zijn nu van alleen Loena en ze hebben ook een piepje.

 

puppy-woefbox-review-loena-speeltjes

Puppy trainers

puppy-woefbox-review-loena-best-for-your-friend-snack

 

Als je net een puppy in huis hebt betekend dit veel trainen, alleen om de deur uit te komen moet ik haar al lokken met snoepjes en binnenkort begint onze puppycursus, dus deze komen zeer van pas! Links op de foto zitten kleine snoepjes in een handig afsluitbaar doosje wat je makkelijk mee kan nemen, en het zijn ook nog eens hartjes <3

De andere snoepjes in de zak zijn voor een kleine mops wat groot met trainen, maar als beloning altijd lekker. En ze moet er meer op kauwen, wat voor mopsen ook niet slecht is.

 

puppy-woefbox-review-loena-best-for-your-friend-snack

 

The original Lakse Kronch – Graanvrije hondenkoekjes, 100% verse zalm. In deze koekjes zit zalmolie, zalmolie is rijk aan gezonde Omega 3 en 6 vetzuren. Mopshonden verharen veel, daarom geven wij altijd een beetje zalmolie bij de brokken. Dit helpt enorm tegen het verharen en ze krijgen er een mooie vacht van, deze koekjes zijn een mooie toevoeging en zal ik zeker vaker kopen.

Kronch Optimal, premium complete dog food for puppies – Ook in dit complete voer zit verse zalm.

puppy-woefbox-review-loena-shampoo-voeding-renske

 

Renske, verse kip met lam complete menu – Als je alleen droogvoer geeft kun je er over nadenken om dit af en toe af te wisselen met versvlees, niet alleen vind je hond het waarschijnlijk super lekker, het is ook gezond. Dit vlees mag je geven van 3 weken en ouder. Het is 100% natuurlijk en hypoallergeen.

Green Fields, Puppy and cat shampoo – Voor puppy’s is alles nieuw, het beste kun je ze nu aan alles laten wennen nu ze nog alles leren. Met deze milde shampoo kun je ze laten wennen aan water en wassen. Maak er een leuke activiteit van met snoepjes en praat op een rustige en positieve manier tegen ze. Als dit goed gaat en ze er aan wennen, heb je hier later baat bij als je hond in iets vies heeft liggen rollen 😉

 

puppy-woefbox-review-loena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *