skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Verstop, zoek en snack – Chop test de Dog-IQ-Toy Triangle

Wij zijn altijd al fan geweest van leuke spelletjes voor onze honden. Je hond kan snacks verdienen door deze “Dog-IQ-Toy Triangle” op te lossen en dit vereist natuurlijk het nodige denkwerk. Hierdoor wordt het brein van je hond ontwikkeld en door te spelen met het verstoppen en vinden van de snackjes blijft je hond alert en fit. Het is de ideale manier om het brein van je hond te trainen en hem zo voldoening uit zijn dag te laten halen. 

Het spel

Dit interactieve spel is gemakkelijk voor te bereiden. Aan de onderkant zitten drie zuignappen waardoor het op de vloer vast te maken is. Dit voorkomt dat je hond met het spel door de hele kamer gaat wandelen.

Stop een paar brokjes of snoepjes in de gaten en bedek deze met de dekseltjes. Je hond moet proberen de deksels eraf krijgen om de lekkere prijzen te verdienen. Mocht je hond niet meteen door hebben dat de brokjes onder de dekseltjes zitten, laat het dan even zien en tik met je vinger op de deksel.

Het spel is te gebruiken voor elk ras en iedere hond zal het dan ook anders aanpakken. Onze Bordercollie had uiteindelijk een truc gevonden om de deksels met haar tanden eraf te tillen. Onze Franse Bulldog daarentegen probeert de brokjes te pakken door aan de dekseltjes te likken tot deze eraf gaan. Maar misschien is het handiger om met het pootje te werk te gaan? Wij zijn super benieuwd of de grootte van de hond bepalend is voor de manier waarop de snacks gepakt zullen worden. Laten jullie ons weten hoe jouw hond dit probeert? 

Het is dus zowel leuk als leerzaam voor je hond. Door de inspanning en de focus die je hond moet hebben om de brokjes te krijgen, helpt het om energie af te stomen.

Spel chop interactief brokjes snack beloning spelletje hond

Schoonmaken

Het spel is van plastic en daardoor gemakkelijk schoon te maken met een sopje, Echter niet geschikt voor de vaatwasser.

Wat zit er in de doos?

  • Het spel met 3 losse deksels
  • De snacks zijn niet inbegrepen

Welke snacks zou jouw hond graag in dit spel willen vinden?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *