skip to Main Content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Géén abonnement
  • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde werkdag verzonden

Dierendag WoefBox 2017 Review

Elke dag is een feestje voor onze viervoeters maar op Dierendag is het tijd om extra uit te pakken! Maar wat… o wat… gaan we geven? Een speeltje, wat lekkers of een puzzel… TJA waarom niet alles! Met de Dierendag cadeaubox van WoefBox heeft je hond een top beleving, onze honden ieder geval wel!

Het uitpakken

Het uitpakken mag natuurlijk op Dierendag en dan kan het verscheuren van de buitenste doos beginnen! De kleinste stukjes karton worden door de gehele woonkamer verspreidt, wat een feest! De officiële WoefBox heeft de duidelijke letters ‘WoefBox’, het menselijk oog wil tenslotte toch ook wat natuurlijk.

Het openen

Bij het openen van de WoefBox is als eerste de flyer met ‘Fijne Dierendag’ zichtbaar. Dit geeft meteen een leuke sfeer door de verschillende vrolijke honden die allemaal blij kijken op de flyer! Op de achterkant van de flyer zijn alle producten met prijs te zien die in de Dierendag box zitten. Toch prettig om te zien waar je je geld aan hebt uitgegeven en duidelijk is dat de prijs van de box lager ligt dan de totale waarde die erin zit.

Door het gezellige WoefBox-papier dat onder de flyer zit kan je nog niet zien wat in de WoefBox zit.  Extra spanning om het allemaal nog net even wat leuker te maken! Niet alleen spannend voor de mens maar ook onze snuffel rook al wat lekkers en probeerde het papier opzij te graven.

Vrolijke frieten

Bij het open slaan (oftewel scheuren) van het papier valt als eerste de honden friet op. Hoe leuk en origineel is dat! WoefBox biedt Snuffle Hondenbier aan in de webshop en deze Dog Fries passen er perfect bij! Romantisch samen met je hond Lady en de vagebond kijken met een biertje en friet, wij kunnen niet wachten! De frieten zijn gemaakt van aardappel en maismeel dat niet is gefrituurd maar wordt klaargemaakt in hete lucht waardoor het minder dan 1% vet bevat. Geen toegevoegde kleurstoffen of aroma’s… dus gezond! Misschien zelf ook een frietje proeven?

dierendag woefbox 2017 cadeau hond dier-9

Naast de frietjes ligt een herfstig vershoudbakje van Renske wat een warme uitstraling geeft. In het bakje zit een testzakje met brokjes ’Kalkoen & Eend’. Renske staat voor 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen dus wij zijn altijd blij als er dit soort producten in de WoefBox zitten om te mogen testen. 

dierendag woefbox 2017 cadeau hond dier renske

Snack sticks

En als we verder kijken in de WoefBox vinden we nog 2 Snack Sticks. De smaken lam en beef van het merk Sanal. 80% vlees, extra vitamines en heerlijk smaakvol. Bij het openen van de sticks ruik je meteen een vlezige geur dat de staartjes direct laat kwispelen.

Favoriete Friends

Maar we gaan door met meer lekkers, want onze favorieten zitten weer in de WoefBox! De Eend Grillers van Best For Your Friend. De geroosterde stukjes eend zijn suikervrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Voor onze kleinere hond zijn deze snacks perfect aangezien ze wat zachter zijn en gemakkelijk zijn te kauwen. Deze snack is niet alleen onze favoriet omdat onze honden de snack heerlijk vinden, wij vinden ze ook perfect door de hersluitbare strip aan de bovenkant van de zak.

Ook is de zak met Kipfilet Strips van Best For Your Friend te vinden in de Dierendag WoefBox.

Een zakje met 2 kauwbotten met kippenvlees eromheen van Best For Your Friend verschijnt daarna uit de WoefBox. Een leuke verrassing aangezien we hier nog geen kennis mee hebben gemaakt. Voor honden met een korte snuit kunnen deze botten gevaarlijk zijn maar voor lange snuiten ideaal om een tijd bezig te blijven.

dierendag woefbox 2017 cadeau hond dier-11

Waanzinnige WoefBox

Tot slot, en absoluut de kers op de taart, oftewel het diamantje in de WoefBox.. Een super gave puzzel voor de hond! Wij hebben het meteen getest met de brokjes in het testzakje van Renske.

Conclusie

Alles bij elkaar genomen, bevat deze WoefBox de perfecte producten om je viervoeter jarig te laten voelen op Dierendag. En eigenlijk niet alleen op Dierendag, want hier gaan we zeker nog een tijd plezier van beleven. Wat een feest! Hier kun je de Dierendag WoefBox bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *